top of page

DE TANDARTSPRAKTIJK  

De tandkliniek bevind zich in een modern gebouw, voorzien van de nieuwste ontwikkelingen inzake tandheelkunde. De kliniek beschikt over een eigen tandtechnisch labo met de nieuwste CAD/CAM technologie ontwikkeling voor het frezen van  Uw Zirkonium/Metaal kroon- & brugwerk. Door ons eigen team van tandtechniekers kunnen wij zeer snel en doeltreffend werken wat tussen de relatie patiënt en arts een professioneel vertrouwen schept. Door de hoge tandtechnische normen dewelke in Hongarije gebruikt worden staat het land aan de top in 2015 in toerisme gerelateerd aan tandheelkunde.

  PATIENTEN MET VERHAAL
Na een ongeval met de vespa had ik een tandprothese dewelke absoluut niet voldeed. Na lang beraad, twijfel en veel opzoekwerk ben ik zeer tevreden over het resultaat met implantaten & zirkoniumkronen. Mijn twijfels over Hongaarse tandheelkunde zijn tijdens mijn eerste gratis consult meteen weggenomen. Ook het verblijf bij B&B Belysium in combinatie met de begeleiding bij de tandarts verloopt zeer vlot en probleemloos. Het feit dat je tevens een hoop geld bespaart maakt het plaatje alleen maar aantrekkelijker. 

Linda G

Ten gevolge van een spijtig auto ongeval was ik reeds jaren in het bezit van een gedeeltelijke prothese met alle ongemakken vandien. Het dagelijkse poetsritueel na elke maaltijd. Het went nooit... Via een ver Hongaars verleden was ik reeds op de hoogte van de kwalitatieve tandzorg in het land. Via een vakantie in de authetieke Belgische Bed & Breakfast Belysium kwam ik in contact met Dr. Szöllösi die mij een duurzame oplossing voorstelde. Een combinatie van implantaten en kronen, perfect en professioneel uitgevoerd. Intussen zijn we jaarlijkse gasten van Belysium en genieten we van al het moois en lekkers wat de regio rond het Balatonmeer te bieden heeft. Een aanrader voor eenieder die twijfels heeft. 

Stijn VB

Mijn boven-& onderkaak zijn nu voorzien van Zirkoniumkronen. De combinatie van een korte uitstap en de behandeling zijn perfect. Ofschoon enkele complicaties, zijn deze professioneel en snel opgelost dankzij de goede communicatie tussen B&B Belysium en het tandartsteam. Ik dank jullie daarvoor.

Marc O

Zeer tevreden van het plaatsen van mijn kronen. We hadden eerst een verkennend gesprek en kregen een duidelijke offerte. Geen verrassingen achteraf. De Dental clinic met zijn dokter en team zijn zeer professioneel.  

Je ziet geen verschil tussen de kronen en de natuurlijke tanden. 

Mij zien ze zeker terug!

Cathérine VD

Na vele tandartsconsultaties in België wilde ik van mijn gedeeltelijke tandprothese af. Een duurzame oplossing zou er kunnen komen via implantaten en kroonwerk. Na een grondige studie waren er meerdere mogelijkheden in Hongarije en elders. Een duidelijke prijsofferte volgde er na het sturen van een röntgenfoto vanuit België. Tijdens de paasperiode heb ik kennis gemaakt met het verblijfadres Belysium en de tandkliniek. Tijdens twee sessies werden mijn implantaten snel en accuraat geplaatst. Enkele maanden later hebben we met het gehele gezin onze zomervakantie doorgebracht aan het Balatonmeer en werd, tussen de uitstappen door, mijn kroonwerk op de implantaten geplaatst. De nederlandstalige begeleiding is toch zeer aangenaam. We hebben het aangename met het nuttige gecombineerd aan de helft van het budget dat het in België zou hebben gekost. Mooi!!

Hugette S

TANDKLINIEK
bottom of page